Thursday 26 January 2012

Furry africans










  Viimasel ajal kohutavalt kiire olnud ja nüüd ootab meid moeshow ja paljud muud tegemised niiet ei mingit rahulikku kodus logelemist. Õnneks selle tormamisega harjub pikapeale ära ja vähendatud magamistundidega saab ka hakkama. 
  Koolis alati proovidega nalja kui palju. Ei kujuta ette kui igav järgmine aasta uues koolis võib olla. Need inimesed on puhtast kullast, parimatest parimad. Enam naljakamaid klassivendasi ei oskaks tahtagi ja nii häid naispumpajaid kohtab ka harva. Üleüldse kõik on nii supersuper, et lausa kardan lõppu. Uus kool, uus algus, kuid jama lugu... Sellist huumorit ei kohta igal pool kahjuks. 
  Playbacki võitsime. Sõime kommi ja juubeldasime. Jettel oli sünnipäev, seal sai jälle pumbata, mis teeb alati päeva veelgi paremaks. Vähesed tunnid kodus viibitud ja palju väljas käidud, mis on tegelikult hea. Terve elu aega kodus kükitada. Koolis on ka superhea seis ja ei kavatsegi seda ära rikkuda. Moeshowga hakkasime tegelema ja mõtteid on kui palju, kuigi läheb väga kiireks, sest nädalavahetused kipuvad muid tegevusi täis olema -_- Koolis juba lõpuetenduse proovid ja näitlemises teeme ületunde. Palju asju korraga, kuid vähemalt ei lähe kunagi igavaks. 

No comments:

Post a Comment